projecten

Veelzijdigheid kenmerkt Marjon van de Wiel. Of het nu om zakelijke huisvesting, kantoren, werkplekinrichting, onderwijshuisvesting, zorginrichtingen of een woning van particulieren gaat. Ieder project begint met het stellen van vragen....en meer vragen. Gedegen onderzoek naar uw specifieke wensen en werkwijze leidt tot concepten en ontwerpoplossingen op maat, die u en uw organisatie op het lijf geschreven zijn.

zorg

De inrichting voor zorginstellingen vraagt om specifieke kennis van de diverse bewonersgroepen, het zorgbeleid, de werkwijze en daaruit voortvloeiende keuzes voor vormen, kleuren en materialen.

Het belangrijkste uitgangspunt voor een interieurontwerp voor bewoners met een verstandelijke beperking is dat zij er zich veilig en thuis voelen (sfeer en beleving).

onderwijshuisvesting

De optelsom van een goede gebruikskwaliteit, ruimtelijke kwaliteit en sfeer en beleving zeggen alles over hoe leerlingen en docenten een onderwijsgebouw ervaren. Wat je bovendien niet ziet, maar wel ervaart, noemen we het binnenmilieu en ook dat is van invloed op het gevoel van welbevinden en de beleving van een ruimte.

Marjon kan ook dat wat je niet ziet (ventilatie, geluid, licht en akoestiek) vormgeven.

zakelijke projecten

Voor bijna al uw vraagstukken over verbouwen en inrichten van uw bedrijf heeft Marjon een oplossing.

- werkplekinrichting

- identiteit en imago

- hospitality, organisatiegericht huisvesten,

- het nieuwe werken en zo meer...

Particuliere opdrachtgevers kunnen bij Marjon terecht voor een totaalaanpak van hun woning maar ook voor een kleuradvies of een meubelontwerp op maat. Neem voor een verbouwing, renovatie of een uitbreiding, meubeladvies, keuken of badkamer gerust contact op.

Marjon maakt ontwerpen voor diverse opdrachtgevers met uiteenlopende opdrachten. Letterlijk voor van alles en nog wat, in welke sector uw organisatie ook werkzaam is, kunt u, op ontwerpgebied, bij Marjon terecht. Probeer maar!

Een kleur op zich betekent nog niets. Je kunt van rood houden of misschien ietsje meer van blauw, dat heet persoonlijke smaak. Kleur doet pas zijn werk in samenhang met andere kleuren. Bovendien is er altijd een samenspel tussen kleuren, vormen, functies en materialen. Marjon is gefascineerd door kleur en het effect van kleur op de werk- en leefomgeving. www.kleurenvisie.nl