visie

Een trend waait over, kwaliteit blijft.

Een trend ontstaat omdat wensen in de samenleving veranderen of omdat deze ontwikkeld wordt voor commerciele doeleinden. Het kenmerk van een trend in een interieur is dat het om een tijdelijke oplossing en soms om alleen een modieuze verfraaiing gaat. Werk- en woonvormen veranderen en daarom dient de huisvesting mee te veranderen om optimale ondersteuning te kunnen bieden. Het begint altijd als een trend. Trends bieden tijdelijke oplossingen en zijn prima geschikt voor inrichtingen met een korte doorlooptijd zoals winkels. Tijdloze interieurs zijn interieurs waar je langer plezier van hebt. Tijdloze interieurs zijn daarom duurzaam. Een trend kan natuurlijk toch een duurzame oplossing worden wanneer hij z’n waarde bewezen heeft. Kijk naar het nieuwe werken.


werkwijze

Werkwijze: van droom en idee tot verhuizing

Samen gaan we op zoek naar het gebouw en het interieur dat past bij uw dromen, ideeën, werkzaamheden en wensen. Een programma van eisen en wensen (PVE) helpt daarbij. Niets blijft hierin onbesproken. In een aantal fases vindt de vertaalslag plaats van het programma van eisen naar een ontwerp. Te beginnen bij het concept, het eerste idee. Vervolgens krijgen de ideeën vorm in het Voorlopig Ontwerp. Enthousiast over de eerste ideeën? Dan gaan we over naar het Definitieve ontwerp. Om uiteindelijk tot uitvoering van de plannen te komen is een werkvoorbereidingsfase nodig. Hier worden de ontwerpen tot in detail uitgetekend en klaargemaakt om uitgevoerd te worden door een aannemer voor het bouwkundige deel en een interieurbouwer voor de inrichting op maat. Een projectinrichter of woonwinkel is de leverancier van het losse meubilair.

Voor verbouwingen, renovaties, kleinschalige nieuwbouw én de inrichting en styling van uw werk- of leefomgeving kunt u bij Marjon terecht.

stappenplan

In diverse fases komen we tot een ontwerp. Marjon werkt met u samen vanaf het programma van eisen tot de inhuizing. En zelfs ook nog daarna. Startend met een visie en een concept, van grote lijnen tot in het detail. Marjon maakt een ontwerp met oog voor de ruimte én de gebruikers.

- initiatieffase

- projectdefinitie

- programma van eisen

- voorlopig ontwerp

- definitief ontwerp

- voorbereiding uitvoering

- prijs- en contractvorming

- uitvoering

- oplevering en nazorg


aanbevelingen tevreden opdrachtgevers

R. Westerhof

directeur Lean Office Solutions

"Marjon is een uitstekende interieurarchitecte die op een creatieve en vernieuwende manier invulling weet te geven aan het vormgeven en inrichten van ruimte(n). Centraal in haar ontwerp staat de gebruiker. Door haar visie en conceptuele aanpak weet ze haar opdrachtgevers te verrassen en te overtuigen. Haar doordachte kleurgebruik leidt tot een plezierige en inspirerende werk/leeromgeving. De ontwerpen houden tevens op een goede manier rekening met het budget van de opdrachtgever. Ik heb deze plezierige ervaring met Marjon onder andere opgedaan bij Met Praktijkonderwijs in Waalwijk en Tabor College in Hoorn. Inzet van Marjon verdient zichzelf altijd terug".

N. Lubbers,

directeur ROC A12 Velp

"Marjon transformed classisc classrooms in lively en flexible rooms in which groups of different sizes and with quite different tasks work effectively. She did so in a creative way. The result is beautiful and... within the budget".


I. T.

Amerpoort Baarn

in bewerking

H. Lenselink

rector Farel College Amersfoort

"Als rector op het Farel College heb ik tijdens een aantal verbouwingen van de school Marjon als architecte meegemaakt. Daarbij ging het om aanpassingen van de mediatheek, de kunstruimte en de werkplaats aan ons nieuwe onderwijsconcept. Marjon bleek een creatieve partner die uitstekend de wensen van de onderwijsgevenden kon doorvertalen in het nieuwe concept. Naast vakmanschap als architecte lag haar kracht in het communiceren met alle partijen".

M. ten Voorde

Directeur Examens, Examenadviesbureau.

"Marjon heb ik leren kennen als een zeer plezierige en deskundige examinator op het gebied van binnenhuisarchitectuur/projectarchitectuur. Voor CreatiefNivo heeft ze het examenwerk van de kandidaten uitermate vakkundig beoordeeld. Marjon heeft een proactieve uitstraling en goed ´gevoel´ voor kwaliteit. Kandidaten en mede-examinatoren zijn lovend over de prettige werkwijze en heldere beoordelingen van Marjon. Ik hoop nog een lange tijd met Marjon bij CreatiefNivo samen te werken".

A. Sleeuwenhoek

adviseur economie en wonen gemeente Amersfoort

"Marjon is een kundig en betrokken voorzitter. Ze is goed ingevoerd in de architectuur en gebruikskwaliteit. De Woonadviescommissie Amersfoort is erg tevreden over het functioneren van Marjon als voorzitter en de bijdrage die ze daarmee levert aan de woonkwaliteit in Amersfoort. Haar gedrevenheid en enthousiasme maken het prettig samenwerken met haar".


Heeft u prettig gewerkt met Marjon en bent u blij met het speciaal voor u ontworpen interieur? Schrijf dan een aanbeveling en maak anderen net zo enthousiast!


samenwerking

Marjon werkt graag samen met andere ontwerpers, inrichters en leveranciers. Door kennis en ervaring te delen ontstaan de beste ideeën en de leukste ontwerpoplossingen.
Het bundelen van krachten vanuit verschillende disciplines leidt tot een samenwerking met het allerbeste resultaat voor onze opdrachtgevers.